Genera na Hrvatskim veterinarskim danima

20.10.2014.
 Genera na Hrvatskim veterinarskim danima

Hrvatski veterinarski dani održali su se u razdoblju od 15. do 18. listopada 2014. u Opatiji. Ovaj tradicionalni znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem objedinio je čitav spektar djelatnosti u veterinarskoj struci. Svake godine interes za ovaj skup raste, a ove je godine ugostio preko 350 sudionika iz RH i susjednih zemalja.

Genera je prepoznala važnost Veterinarskih dana te je ove godine na skupu nastupila kao jedan od sponzora te je predstavila svoju paletu veterinarskih proizvoda iz segmenta male i velike prakse. Po prvi je put stručnoj javnosti predstavila i svoju novu paletu dodataka prehrani za kućne ljubimce – GPETPLUS! 

Veterinarski dani održali su se pod pokroviteljstvom predsjednika RH dr. Ive Josipovića, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Primorsko-goranske županije. Tijekom znanstveno-stručnog programa skupa, nastupili su brojni renomirani predavači, koji su raspravljali o novim temama i saznanjima iz gotovo svih područja djelovanja u okviru veterinarske struke.