Predstavljanje novih proizvoda u Turskoj

14.02.2013.
Predstavljanje novih proizvoda u Turskoj

U razdoblju od 7. do 10. veljače 2013. u Turskoj je održan stručni simpozij na temu peradarstva, u organizaciji Generinog distributera ETKIN. Genera d.d. je u sklopu simpozija najavila svoju paletu peradarskih cjepiva namijenjenu ovom novom izvoznom tržištu. Preko 50 peradarskih stručnjaka iz različitih proizvodnih, dijagnostičkih i obrazovnih peradarskih ustanova iz cijele Turske prisustvovalo je simpoziju.

Genera je simpozij obilježila intenzivnom reklamnom kampanjom s panoima i zastavama s logotipom Genere i cjepiva Pestikal La Sota SPF, Pestikal B1 SPF i Gumbokal IM Forte SPF. Tijekom dva dana intenzivnog radnog dijela simpozija održana su i vrlo zapažena predavanja na kojima su predstavljeni Genera i njeni proizvodi protiv newcastleske bolesti i zarazne bolesti burze. Izvršni direktor Marketinga i prodaje g. Ivan Bunić započeo je predstavljanje s prezentacijom profila tvrtke, poslovne organizacije i portfelja proizvoda. Nakon tog uvodnog dijela, rukovoditelj Marketinga g. Krešimir Terzić održao je prezentaciju pod naslovom "Imunoprofilaksa u intenzivnoj peradarskoj proizvodnji, newcastleska bolest i zarazna bolest burze".

Generino dvodnevno izlaganje praćeno je s izuzetnom pozornošću od strane turskih peradara: Turska je po mnogim kriterijima "prava peradarska velesila", ali je proizvodnja bremenita problemima vezanima za newcastlesku i gumborsku bolest. Većina svjetskih proizvođača peradarskih cjepiva već su prisutni na zahtjevnom tržištu Turske. Time je značajan Generin nastup i interes koji je pobudio. Generina cjepiva Pestikal La Sota SPF, Pestikal B1 SPF i Gumbokal IM Forte SPF prava su novost na tržištu Turske.