22. međunarodni jesenski sajam u Gudovcu

09.09.2014.

Na sajamskom prostoru u Gudovcu, u razdoblju od  5. do 7. rujna 2014., održao se tradicionalni jesenski Bjelovarski sajam. Radi se o dobro poznatom međunarodnom sajmu stočarskog, gospodarskog i obrtničkog karaktera, na kojem su bila zastupljena posljednja dostignuća iz tih područja.

Sajam je ponudio svojim posjetiteljima širok izbor poljoprivredne mehanizacije na jednom mjestu, a već tradicionalno se održala i Državna stočarska izložba, na kojoj se predstavilo više od 500 najboljih grla hrvatskih uzgajivača.

Sajam je posjetilo više od 50 tisuća posjetitelja, a u gospodarskom dijelu sajma nastupilo je gotovo 500 izlagača iz Hrvatske i trinaest stranih zemalja, koji su ovu najveću specijaliziranu stočarsku manifestaciju u RH prepoznali kao mjesto na kojem se mogu predstaviti potencijalnim partnerima i korisnicima, razmijeniti iskustva te dogovoriti nove poslove. 

Genera d.d. je na sajmu nastupila sa svojom paletom nutritivnih proizvoda te proizvoda za zaštitu bilja na svom tradicionalnom štandu u 2. Paviljonu. Ove godine je svojim kupcima i gostima štanda predstavila novi suvremeni dizajn svojih nutritivnih proizvoda!

Više o jesenskom sajmu na:
http://www.bj-sajam.hr/index.php/sajmovi/22_jesenski_meunarodni_bjelovarski_sajam/