Predstavništva

Genera Slovenija

GENERA SI d.o.o. osnovana je 2006. sa sjedištem u Ljubljani, a putem podružnice Genera u Sloveniji je prisutna dulji niz godina. Genera SI svoje poslovanje temelji na veleprodaji lijekova za veterinarsku uporabu na području Europske unije, a svoje djelovanje širi i na srodna područja. Svojim kupcima nudi lijekove koje je proizvelo matično društvo Genera d.d., a portfelj nadopunjuje proizvodima poznatih stranih proizvođača iz Europske unije i šire. Dugogodišnjom tradicijom, poslovnom izvrsnošću i redovitom opskrbom tržišta proizvodima najviše kvalitete GENERA SI d.o.o. opravdala je povjerenje svojih partnera.

Više o predstavništvu u Sloveniji možete pročitati ovdje


Genera BiH

Genera d.d. predstavništvo u Bosni i Hercegovini i društvo Genera d.o.o. Sarajevo osnovani su 2011. sa sjedištem u Sarajevu. Uloga predstavništva i društva planirani je i organizirani nastup na tržištu u BiH s proširenjem poslovnih aktivnosti. Generino predstavništvo u BiH nudi punu potporu svojim poslovnim partnerima u segmentima prodaje, marketinga, istraživanja tržišta i stručnog savjetovanja, uz povezivanje s akademskom zajednicom s osnovnim ciljem – dobrobiti krajnjih korisnika.

Više o predstavništvu u BiH možete pročitati ovdje


Genera Srbija

Predstavništvo u Beogradu osnovano je 2010. godine, a 2013. otvoreno je društvo Genera Pharma d.o.o. Osnovna djelatnost predstavništva i društva usmjerena je na organizaciju svih radnji potrebnih za ostvarenje prometa i poboljšanje plasmana proizvoda matičnog društva Genere d.d., a sve s ciljem da se postojeće poslovne aktivnosti na tržištu Srbije dodatno pojačaju i prošire.

Više o predstavništvu u Srbiji možete pročitati ovdje