Edukacija “MALA PRAKSA”

19.05.2014.

U prostorijama Doma Faletići, 08. i 09. maja održan je edukativni skup MALA PRAKSA u organizaciji Genera d.d. Predstavništva u BiH.

Skupu su prisustvovali direktor Predstavništva Genere u BiH, Mr.Sci. Selen Balić, brand manager Genere HR Ivan Marić, univ.mag.med.vet., koordinator veterinarskog poslovanja u BiH, Adnan Hodžić, dr.vet.med., direktor Poljovet d.o.o. Zvonko Deronjić, dr.vet.med. te predstavnici distributera Poljovet d.o.o Gradačac, Mikropek d.o.o. Banja Luka, Orlando d.o.o. Grude.

Pozdravno obraćanje uputio je direktor Predstavništva Genere u BiH, Mr.Sci. Selen Balić, nakon čega je održao interaktivnu prezentaciju PRODAJNE VJEŠTINE, u sklopu koje su održane Role play vježbe, prilikom kojih su se saradnici imali priliku staviti u uloge i kupca i prodavca prilikom prodajne posjete. Simulacije prodaje održane su na temu prodaje/kompenzacije između veledrogerija i veterinarskih ambulanti.

Večera je protekla uz druženje u neformalnom razgovoru, uz prigodan muzički program.

Drugi dan workshop-a bio je posvećen edukativnim predavanjima od strane brand manager-a Genera d.d., Ivana Marića, univ.mag.med.vet., na temu Mala Praksa, GpetPlus paleta i VMP. Prisutni su imali priliku da saznaju najnovije trendove iz male prakse te koji su to proizvodi koje Genera d.d. nudi na tržištu za ovu oblast.

Nakon prezentacije, prisutni su imali priliku za neformalno druženje i razgovor na temu Mala praksa u Konjičkom klubu Djeca Vjetra u Sarajevu.