Mite-Stop registrovan i plasiran na tržište BiH

28.11.2012.

Tokom posljednjeg kvartala 2012. godine, na tržištu BiH registrovan je novi proizvod Mite-Stop protiv crvene tekuti peradi, jedini preparat te vrste na tržištu BiH.

Izvršene su pripreme za plasiranje i promociju proizvoda na tržištu, u sklopu kojih je 28.11.2012. godine, u “Poljovetu d.o.o.” Gradačac, održan i prvi stručno-informativni sastanak s edukacijom o proizvodu, kao i najava novih kemofarmaceutskih proizvoda Genere. Sastanku su prisustvovali direktor Predstavništva Genere u BiH, gosp. Selen Balić, stručni saradnik Adnan Hodžić, izvršni direktor prodaje i marketinga Genere gosp. Ivan Bunić, direktor Poljovet d.o.o. Gradačac gosp. Zvonko Deronjić, kao i 50 predstavnika kupaca Generinih proizvoda u BiH. Prezentaciju novih kemofarmaceutskih proizvoda Genere i proizvoda Mite-Stop održali su dr.vet.med. Hrvoje Starčević i dr.vet.med. Krešimir Terzić.

U narednom periodu planirano je održati stručno-informativne skupove i edukacije kupaca o novim proizvodima Genere u svim regijama BiH, a sljedeći sastanak ovog tipa održat će se 11.12.2012. godine u “Orlandu d.o.o.” Grude.