Simpozijum Udruženja Kardiologa RS

04.04.2013.
Simpozijum Udruženja Kardiologa RS

Na Jahorini, u razdoblju od 15. do 17. ožujka 2013. održan je Simpozijum Udruženja Kardiologa RS s međunarodnim učešćem na temu Atrijalna Fibrilacija. Skupu je prisustvovalo 120 ljekara kardiologa, specijalista interne medicine, kao i specijalista iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. Pored ljekara iz Bosne i Hercegovine, skupu su prisustvovali i ljekari iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

U sklopu Simpozija, organizovano je mnoštvo stručnih predavaja domaćih i stranih predavača, kao i mnoštvo interaktivnih radionica za usvajanje praktičnih vještina.

Generino Predstavništvo u BiH predstavilo se kao jedan od izlagača na Simpoziju, gdje je imalo zapažen nastup zahvaljujući promotivnom štandu i načinu prezentacije svojih proizvoda. Posebnu pažnju privukao je reklamni materijal, te GENERA News, putem kojeg su svi zainteresovani imali priliku saznati više informacija o kompaniji.

Predstavnik Genere, dr. Boris Zec, ljekarima je predstavio portfolio kompanije, i izrazio ozbiljnost i posvećenost građenju partnerskih odnosa te pružio dodatne informacije o Generinim preparatima, kao i o samoj kompaniji.