Stručno - informativni skup, Hotel Kaldera

04.11.2013.
Stručno - informativni skup, Hotel Kaldera

Dana 18.10.2013. godine održan je stručno-informativni skup kupaca veterinarskog poslovanja sa područja Republike Srpske, u organizaciji Genera Predstavništva u Bosni i Hercegovini, u saradnji sa distributerom Mikropek d.o.o. Banja Luka.

Skup je zvanično otvoren obraćanjem gđe. Željke Krkoške, direktorice Mikropek d.o.o. i gosp. Ivana Bunića, direktora prodaje Genera d.d. na koktelu dobrodošlice u hotelu Kaldera. Gđa. Krkoška i gosp. Bunić iskoristili su priliku da se zahvale partnerima za dolazak i podršku susretu, te izrazili zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom kao i nadu da će se ista nastaviti i u budućem periodu.

Direktor Predstavništva i društva Genere u BiH, gosp. Selen Balić, u sklopu zvaničnog programa edukacije, održao je prezentaciju djelovanja Genere na tržištu Bosne i Hercegovine, sa posebnim osvrtom na djelovanje i saradnju sa institucijama Republike Srpske.

Edukativni dio predavanja odnosio se na prezentaciju novih proizvoda u paleti Genera d.d. na tržištu BiH. Gosp. Krešimir Terzić održao je prezentacije na teme “Novi proizvodi u paleti Genere d.d.” i “Closamectin Pour on i AminoVitaSel”, dok je gđa. Barbara Opić prezentovala na temu “Novi proizvodi Genere d.d. u dolasku”.

Nakon uspješnog edukativnog dijela, gosti su imali priliku i za neformalno druženje uz ručak i prigodan muzički program.

Skupu je prisustvovalo preko 110 partnera, te je bitno naglasiti da su se svi pozvani odazvali i prisustvovali skupu.