Stručno-informativni skup i prezentacija novih proizvoda Genera d.d.

29.05.2014.
Stručno-informativni skup i prezentacija novih proizvoda Genera d.d.

Dana 28.05.2014. godine, u prostorijama Poljovet d.o.o. Gradačac, održan je stručno-informativni skup organizovan od strane Prestavništva Genere BiH u suradnji sa distributerom PoljoVet d.o.o Gradačac.

Skup je otvorio direktor Predstavništva Genere u BiH, Mr.Sci.Selen Balić, MBA, koji je u svom govoru pozdravio prisutne i osvrnuo se na poplave koje su prethodno pogodile Bosnu i Hercegovinu.

Stručni dio skupa obilježila su tri predavanja. Predavanje direktorice marketinga Genere d.d., Barbare Opić dr.vet.med., bilo je na temu „Najava proizvoda u velikoj praksi“, u sklopu kojeg je prisutne upoznala o novim proizvodima koji će uskoro biti registrovani za tržište Bosne i Hercegovine. Lorena Klarić dr.vet.med., voditeljica ključnih kupaca Genere d.d., govorila je o „Učinkovitim rješenjima za dezinfekciju poplavljenih objekata za uzgoj i tov zivotinja“ gdje je takođe prestavila Generine proizvode namjenjene za tu svrhu. Nakon toga, Ivan Marić, univ.mag.med.vet., brand manager Genere, održao je prezentaciju na temu “Mala praksa” kojom je najavio nove proizove u porfoliu Genere d.d. za malu praksu.

Neformalni razgovor i druženje nastavljeno je u motelu Orion-Ormanica. Skupu je prisustvovalo 50 gostiju.