Dezinficijensi

Dezinficijensi

Program Dezinficijensi specijaliziran je za razvoj i proizvodnju antiseptika i dezinficijensa za medicinsku uporabu i javnu higijenu. Naši dezinficijensi proizvedeni su u skladu s najvišim svjetskim standardima osiguranja kvalitete, što dodatno potvrđuju dodijeljeni certifikati ISO 9001 i ISO 13485. Provodimo brigu o zaštiti okoliša te svojim društveno odgovornim poslovanjem doprinosimo široj zajednici i tako osiguravamo temelje za dugoročan rast i razvoj naše tvrtke na domaćem i regionalnim tržištima.

Zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji i kvaliteti u proizvodnji dezinficijensa, Genera je dugi niz godina ugovorni proizvođač antiseptika i dezinficijenasa za Plivu

Naša paleta predstavlja izbor od 17 proizvoda s nekoliko djelotvornih tvari u više kombinacija koje udovoljavaju potrebama za učinkovitom dezinfekcijom u svakodnevnom radu.

Linija proizvoda VITADERMAL® namijenjena je za pranje i dezinfekciju ruku i kože te obuhvaća 10 proizvoda s PHMB-om, klorheksidinom i alkoholima.

Linija proizvoda VITAAREA®  namijenjena je za pranje i dezinfekciju svih površina te obuhvaća sedam proizvoda s PHMB-om, DDAC-om i alkoholima.

Svi proizvodi originalne su formulacije stvorene u našem razvojnom laboratoriju, proizvedeni u našim proizvodnim pogonima i u potpunosti usklađeni s regulativom EU.

Svi proizvodi registrirani su u skladu s hrvatskim zakonima. Isto tako u certificiranom i akreditiranom neovisnom laboratoriju dokazane su učinkovitosti i djelotvornosti  koje uspješno djeluju na MRSA, viruse, bakterije i gljivice prema EN-standardima primjenjenima na zdravstvo.

Svakodnevno razmatramo i prepoznajemo potrebe naših korisnika te pružamo potpunu uslugu savjetovanja i izrade prilagođenu  planovima higijene prema Vašoj mjeri i potrebama.

Osim linije VITADERMAL® i VITAAREA® za primjenu u javnoj higijeni i osobnoj uporabi u portfelju imamo i liniju VITASEPTAL® koja sadrži četiri proizvoda namijenjena za dezinfekciju ruku u obliku gela, tekućine i maramica.