O nama

O nama

Genera je najveća i najstarija proizvodna kompanija veterinarsko-medicinskih proizvoda u Republici Hrvatskoj.

Poslovno područje Veterina bavi se razvojem, proizvodnjom, registracijom i prodajom veterinarsko-medicinskih proizvoda, nutritivnih dodataka stočnoj hrani i dezinficijensa za veterinarsku uporabu.

Strateško usmjerenje na razvoj i proizvodnju cjepiva za perad

S više od stotinu godina tradicije, Genera je vodeći proizvođač veterinarsko-medicinskih proizvoda za zaštitu zdravlja životinja u Hrvatskoj i na susjednim tržištima. Svojim kupcima nudimo široku paletu proizvoda za prevenciju i liječenje bolesti životinja. Danas samo mali broj proizvođača posjeduje sposobnosti i stručnost koje su nužne za uspješan razvoj bioloških proizvoda s obzirom na složene i specifične postupke njihova razvoja i proizvodnje, a Genera ima bogato iskustvo u tom zahtjevnom segmentu. Genera je strateški usmjerena na proizvode koji se koriste kao preventiva, s posebnim naglaskom na razvoj i proizvodnju cjepiva za perad.

Nutritivni proizvodi visoke kvalitete

Poslovno područje Veterina bavi se i razvojem i proizvodnjom nutritivnih proizvoda za životinje. U proizvodnoj paleti Genere d.d. sadržani su proizvodi namijenjeni hranidbi svih vrsta i kategorija domaćih životinja, od kojih se velik dio proizvodi i po posebnim proizvođačkim zahtjevima i potrebama kupaca. Takvim poslovnim pristupom tržištu osiguravamo proizvode namijenjene manjim proizvođačama, kao i onima koji su usmjereni na najzahtjevnije intenzivne stočarske proizvodnje. Svi proizvodi Genere d.d. na tržištu su prepoznati kao pouzdani i kvalitetni.

Široka paleta dezinficijensa za primjenu u veterini

Poslovno područje Veterina obuhvaća i segment proizvodnje dezinficijenasa za veterinarsku uporabu koji su kvalitetna nadopuna cjelokupnoj potrebi naših krajnjih kupaca. Dezinficijensi iz palete Genere d.d. udovoljavaju profesionalnim zahtjevima u intenzivnoj stočarskoj proizvodnji kroz farmaceutsku kvalitetu i visoku sigurnost u primjeni. Oni predstavljaju zlatni standard i prvi izbor za sigurnu dezinfekciju u stočarskoj proizvodnji. Koriste se za dezinfekciju prostora, kože i opreme, a svoju kvalitetu svakodnevno dokazuju u kontinuiranoj primjeni više od 20 godina.

Kontinuirano radimo na unapređenju našega proizvodnog portfelja

Genera kontinuirano radi na rastu i razvoju svoga proizvodnog portfelja. Jednu od ključnih funkcija u tom procesu ima i odjel Poslovnog razvoja. Razvoj portfelja temelji se na razvoju novih proizvoda u laboratorijima gdje kroz razvoj novih i unapređenje postojećih formulacija i indikacija pratimo trendove i zahtjeve naših tržišta. Osim razvoja vlastitih novih proizvoda, odjel Poslovnog razvoja usredotočen je na nadopunjavanje postojeće palete proizvoda kroz proces licenciranja i strateških partnerstava sa svjetski renomiranim kompanijama, a sve u cilju optimalnog udovoljavanja kvaliteti i potrebama naših krajnjih kupaca. U sklopu odjela Poslovnog razvoja intezivno se bavimo i pronalaženjem alternativnih financiranja razvoja i unapređenja poslovanja Genera Grupe.