Kvaliteta

Kvaliteta

U strogo reguliranom farmaceutskom poslovanju kvaliteta je nužnost. Za nas u Genera Analitici kvaliteta predstavlja sljedeće:

Kvaliteta je izbor

Napredak znanosti i tehnologije, novi načini komunikacije i jednostavan pristup informacijama učinili su kvalitetu dostupnom. Iako više nije privilegija malobrojnih, kvaliteta se ne podrazumijeva sama po sebi. Kvalitetu biramo. Znajući da njezini korisnici biraju kvalitetu kada traže analitičke usluge, Genera Analitika napravila je jednak izbor.
Vi ne želite uzeti manje. Mi odbijamo pružiti manje.

Kvaliteta je stil

Kada smo jednom izabrali kvalitetu, oslonili smo se na standard dobre proizvođačke prakse. Stvorili smo sustav kvalitete koji udovoljava smjernicama, propisima i politikama. Ali želimo više. Želimo da Genera Analitika bude kompanija u kojoj je kvaliteta prepoznatljiv stil rada.

Kvaliteta je etika

Posao koji radimo znači usmjerenost prema etici. Smatramo da smo to uspješno saželi u našoj politici kvalitete. Genera Analitika d.o.o. pruža analitičke usluge farmaceutskim kompanijama, vodeći se načelima profesionalnosti, stručnosti i etičnosti. Zadovoljstvo klijenta naš je cilj jer smatramo da time doprinosimo zadovoljstvu i dobrobiti zajednice. Svjesni smo naše društvene odgovornosti. Svjesni smo da sigurnost pacijenata ovisi o nama.
Stoga:

  • kreirali smo sustav kvalitete i efikasne poslovne procese koje stalno unapređujemo
  • naše stručne ocjene dajemo nezavisno, prateći zahtjeve dobre proizvođačke prakse i zakonske regulative
  • svjesni smo da naša kvaliteta ovisi o zaposlenicima. Motivirani zajedničkim ciljevima, stručno se usavršavamo i jačamo kao tim.

Tu politiku promoviramo među našim zaposlenicima.

Kvaliteta je GMP

Nadzor nad provedbom dobre proizvođačke prakse u Genera Analitici provela su sljedeća regulatorna tijela:

  • Agencija za lijekove i medicinske proizvode Republike Hrvatske (HALMED)
  • Agencija za lijekove i medicinske proizvode Republike Slovenije (JAZMP).
  • Uprava za terapeutska sredstva Australije (TGA)

Naše certifikate o usklađenosti s GMP zahtjevima iz područje kontrole kvalitete humanih i veterinarskih lijekova pogledajte ovdje: GEAN CERTIFICATE OF GMP COMPLIANCEGMP certificate of compliance manufacturer 2014GMP certificate TGA korr.

Kvaliteta je sigurnost

Izaberete li Genera Analitiku za svog partnera u ugovornoj analizi, izabrat ćete kompaniju koja surađuje i s drugim proizvođačima lijekova i djelatnih tvari. Kako bi Vaši interesi bili zaštićeni, bez obzira jesu li pitanju Vaša intelektualna i materijalna prava ili kvaliteta Vašeg proizvoda, ponudit ćemo Vam sklapanje Ugovora o tajnosti i Ugovora o kvaliteti. Naše zaposlenike upoznat ćemo s Vašim zahtjevima i potrebama. U odnosima s našim korisnicima vodimo se smjernicama dobre proizvođačke prakse, Poglavlje 7: Ugovorna proizvodnja i analiza (uskoro pod nazivom: Vanjske usluge - Outsourced Activities).

Kvaliteta je znanje

Od 20 zaposlenih u Genera Analitici, osam ih posjeduje sveučilišnu diplomu, a jedna zaposlenica zaslužila je titulu doktora znanosti. Naše zaposlenike stalno educiramo kako bi osigurali visok stupanj znanja i odgovornosti.

Kvaliteta je suradnja

Genera Analitika surađuje s vodećim hrvatskim i inozemnim farmaceutskim kompanijama.

Kvaliteta je zdravlje

Cilj Vaše kompanije je sudjelovati u očuvanju i poboljšanju zdravlja u zajednici. Radujemo se što Vam se možemo pridružiti u ostvarenju tog cilja.