Nadzorni odbor

Ian David Page

zamjenik predsjednika Nadzornog odborahttp://www.genera.hr/media/uploads/images/zaposlenici_ii/ian-page-board-1.jpg

Ian Page imenovan je u Nadzorni odbor Genere i izabran za zamjenika predsjednika Nadzornog odbora u siječnju 2016.godine. Gospodin Page stekao je široko znanje i iskustvo radeći na različitim pozicijama u farmaceutskoj i veterinarskoj industriji. Vrlo dobro je upoznat s procesom razvoja poslovanja spomenutih područja u Ujedinjenom Kraljevstvu kao i na globalnoj razini. Stekao je bogato iskustvo u spajanjima i akvizicijama kompanija te u uspješnoj izradi strateških planova.


Ana Hanžeković

Članica Nadzornog Odborahttp://www.genera.hr/media/uploads/images/anahanzekovic.jpg

Ana Hanžeković  izabrana je za članicu Nadzornog odbora Genere  u siječnju 2016 godine. Od kraja 2015. obnaša funkciju članice Uprave Europapress Holdinga  (EPH) gdje je angažirana na različitim funkcijama od početka iste godine. Više od sedam  godina, do kraja 2015. bila je članica  Uprave Genere d.d. 


Mladen Vedriš

Predsjednik Nadzornog odborahttp://www.genera.hr/media/uploads/images/zaposlenici/nadzorniodbor/mladenvedris.jpg

Mladen Vedriš diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje je i doktorirao 1996. godine. Znanstvenu karijeru započeo je u Centru za istraživanje migracija Sveučilišta u Zagrebu. Godine 1990. postaje predsjednik Izvršnog vijeća Grada Zagreba (današnja funkcija gradonačelnika). Godine 1992. postaje član Vlade, a krajem iste godine imenovan je potpredsjednikom Vlade RH za područje gospodarstva. Od 1993. do 1995. obnašao je dužnost predsjednika Hrvatske gospodarske komore. Godine 1996. utemeljuje tvrtku Sonder d.o.o. za strateško savjetovanje.