Korporativna kultura

Korporativna kultura

Zaposlenici su ključna vrijednost naše kompanije

Smatramo da su obrazovani i motivirani zaposlenici i njihov timski rad ključni za uspjeh našeg poslovanja. Želimo privući i zadržati kvalitetne zaposlenike koji će s entuzijazmom izvršavati svoje zadatke i obaveze, a pritom izražavati i razvijati inovativnost i kreativnost. 

Da bismo osigurali učinkovitost i transparentnost kod zapošljavanja te dobili kvalitetne zaposlenike koji će se brzo uklopiti u tim, provodimo detaljan proces selekcije. Stoga svi potencijalni kandidati za radno mjesto prolaze standardizirani selekcijski postupak koji, ovisno o zahtjevima radnog mjesta, uključuje psihologijsko testiranje i intervju.

Kako bismo zadržali kvalitetne zaposlenike, vodimo brigu o zadovoljstvu i motivaciji zaposlenika.

Ključ za izradu kvalitetnog sustava motivacija i nagrađivanja razumijevanje je potreba naših zaposlenika. U Genera Grupi istražujemo zadovoljstvo zaposlenika te na temelju istraživanja osmišljavamo akcijski plan razvijanja i poboljšavanja sustava motivacija.

Genera Akademija

Mnogo pozornosti poklanja se razvoju zaposlenika pa je zbog toga osnovana Genera Akademija kroz koju se provodi interna edukacija zaposlenika. Budući da Genera zapošljava visokoobrazovane stručnjake u svim područjima, namjera tvrtke je da se ta znanja dijele među zaposlenicima kako bismo unaprijedili poslovanje te potaknuli timski rad i ojačali suradnju odjela.

Više o Genera Akademiji saznajte ovdje